Gradinita lui Goghita

 

Program scurt: 08:00-13:00
Program lung: 08:00-18:30
 

Vara Educațională la Goghiță

- Program de vară -

22 Iulie 2013
 
Vara Educațională la Goghiță

Dragă mami, tati și buni,

La  Grădiniția lui Goghiță, vara aduce surprize vesele pentru cei mici. Și cum dezvoltarea prichindelului tău e pe primul loc, am pus la cale un program isteț, animat cu jocuri, mișcare, ieșiri în natură și exerciții creative, ideal pentru zilele de vară.

În fiecare săptămână, prichindeii au parte de activități vesele și educative, în română și engleză.

Învățăm despre fructe și legume, plănuim Hora Legumelor Vesele și apoi păpăm din meniul à la Goghiță, asezonat cu legume și fructe proaspete, cumpărate dis-de-dimineață tocmai din piață. Chiar dacă e vară, urmăm cu atenție principiile meniului sănătos, pus la cale de nutriționist și preparat cu drag și răbdare, chiar în bucătăria noastră.

Vrem ca fiecare zi să fie una specială pentru micuțul tău, așa că ne-am gândit să îmbinăm distracția cu ieșirile educative, în aer liber. Mergem la Zoo ca să ne întâlnim cu animalele din cărți, prindem insecte zglobii și ghicim plantele din parc. Apoi învârtim globul pământesc  în căutarea orașelor lumii și dăm fuga la muzeu.  Așa că atunci când nu ne găsești la Grădi lui Goghiță, e semn că suntem plecați  în mini-excursiile educative. Nu neglijăm nici talentele celor mici și am plănuit Săptămâna Muzicală, presărată cu cântecele voioase, poezii și dansuri pentru cei mici.

Și căsuța cea spațioasă a lui Goghiță e pregătită, ca de fiecare dată, să-și întâmpine prichindeii cu camere vesele și răcoroase, în care micuții își petrec cu drag timpul, într-o atmosferă plăcută, cu temperaturi numai bune pentru studiu și distracție. Adaugă pe listă supravegherea video, preparatele delicioase, personalul dedicat și activitățile de soi și ai schițat portretul Grădiniței lui Goghiță!

Programul de vară, de la Grădinița lui Goghiță este special conceput pentru prichindeii între 2 și 8 ani.

Îți poți înscrie prichindelul la numerele de telefon 0356 100 475 și 0356 100 463. Ai în plan și alte întrebări pentru noi? Așteptăm să ne contactezi!

Iar dacă nu ai fost încă în vizită la noi, la Goghiță, te așteptăm cu drag în căsuța noastră, de pe strada Aida nr. 16.  

Găsești aici și lista prețurilor din cadrul programului de vară. Poți opta pentru următoarele variante: o zi / o săptămână / o lună. Alege-ți intervalul preferat! 

8:00 - 12:30 (include mic dejunul și gustarea de fructe)

780 lei/lună

240 lei/săptămână

53 lei/zi

8:00 - 13:00 (include mic dejunul, gustarea de fructe și prânzul)

900 lei/lună

260 lei/săptămână

57 lei/zi 

8:00 - 16:30 (include mic dejunul, gustările și prânzul)

1090 lei/lună

285 lei/săptămână

60 lei/zi

8:00 - 18:30 (include mic dejunul, gustările și prânzul)

1140 lei/lună

330 lei/săptămână

70 lei/zi

Și nu uita, Vara Educațională de la Grădinița lui Goghiță continuă până în 8 septembrie!

Așteptăm să îl cunoaștem pe prichindelul tău! :)

 

 

 

 
 
 
Abonare Newsletter
Testimoniale
Contact