Gradinita lui Goghita

 

Program scurt: 08:00-13:00
Program lung: 08:00-18:30
 

Știi de Goghiță?

 
Știi de Goghiță?

Sigur ți-ai imaginat. E universul copilului tău. Acel cadru aparte în care face primii pași. Bineințeles că ne-am pus în locul tău. Adică am cam găsit soluții croite pentru tine. Uite ce program și ce servicii poți alege. Perfecte pentru copilași între 18 luni și 6 anișori.

Iarna e ca vara pentru copilul tău. Pe bune, toate încăperile beneficiază de un sistem de încălzire / răcire, iar copilul tău nu va resimți capriciile vremii. Dimpotrivă, se va bucura de plusurile fiecărui anotimp, în stilul lui Goghiță. Aiaiaaai, nici ursul n-are așa bârlog.

Utilități la superlativ. Hai să vezi cum arată sălile de curs, dormitoarele, grupurile sanitare, sala de mese sau sala de sport. Avem încăperi separate pentru fiecare grupă, iar activitățile te fac să îți dorești să fii din nou copil. La Goghiță, piciul tău e un mic rege, la cât confort îi oferim. Ce mai? N-o să mai vrea să plece acasă. :)

Sănătatea copilului tău? De neprețuit. Așa că Goghiță, mare fan sănătate, are și o rețetă în trei buline:

1. Bucătărie proprie. Folosim produse bio, proaspete, care sunt scumpe, dar nutritive și sănătoase. Colaborăm cu un nutriționist pentru a păstra principiile unei alimentații sănătoase și le respectăm întocmai când pregătim păpica. Nu ne jucăm cu aprobările și avem cicluri separate de intrare și ieșire a alimentelor în bucătărie. Carnea, legumele și ouăle stau în frigidere separate, nutrienții nefiind alterați.

2. Asistentă medicală 8 ore pe zi. Dincolo de colaborarea cu un medic specialist, copilul tău are la dispoziție o asistentă medicală în Grădinița lui Goghiță. Am prevăzut și un izolator sanitar pentru cabinetul medical.

3. Sala noastră de sport cu profesor. Cum altfel putem dezvolta musculatura copilului tău decât prin exerciții specifice pentru fiecare copil și vârstă? Profesorul de sport face mișcare la Goghiță lunea și miercurea.

Goghiță nu se joacă cu acreditările. Grădinița lui Goghiță este acreditată și are absolut toate autorizațiile necesare funcționarii în regim de grădiniță și nu de club de copii. Suntem evaluați de către ARACIP și ne desfăşurăm activitatea didactică potrivit curriculumului naţional. În plus, avem o bogată paletă de activităţi extracurriculare. Întreabă-ne.

Uită-te online. Știm că îți faci griji, orice ar fi, așa că ai acces la un sistem de supraveghere online. Peste tot unde își desfășoară copiii activitățile zilnice. Mai exact, 14 camere video, iar pe cea din dormitor o poti roti cum vrei. Practic, ești acolo și petreci timp cu copilul tău (de la birou, de acasă, când simți nevoia), trăind prima lui experiență preșcolară. Accesul e numai pentru părinți pe bază de ID și parolă, primite la semnarea contractului. E fain, nu?

 

PERSONALUL ÎNCADRAT ÎN GRĂDINIŢĂ ÎN ANUL ŞCOLAR 2023-2024

  Prof. înv. preşcolar

Nr. crt.

Nume şi prenume

Funcţia

Echipa de conducere

1.        

Dragotescu Viorica

Director 

2.    

Dragoş Poliana

Administrator

Personal didactic auxiliar

3.    

Pastor Călina

Secretar/Contabil

Cadre didactice

4.        

Dragotescu Viorica

Prof. înv. preşcolar

5. Poputa Simona

Prof. înv. preşcolar

6. Nicola Admina Prof. înv. preşcolar
7. Deaconescu Sorina Consilier educatioal

Personal nedidactic

8.        

Boboescu Andreea

Asistent medical

9. 

Giurumescu Cristina

Bucătar

10. Pânzaru Ramona Îngrijitor copii
11. Mircea Georgeta Îngrijitor copii

 

   

 

   

 

 

PLAN ȘCOLARIZARE 2022-2023

GRUPA MICĂ-”Piticii” - 20 COPII 

GRUPA MARE - ”Buburuze”- 20COPII

 

 

 

Prezentare  |  Servicii  |  Orar şi tarife

 

 

 
 
 
Abonare Newsletter
Testimoniale
Contact